Аліна Гросу кардинально змінила імідж. Результат свого перетворення зірка продемонструвала в особистому мікроблозі.

Співачка Аліна Гросу поділилася з шанувальниками новим фото. Виконавиця кардинально змінила імідж, а результат свого перетворення продемонструвала фоловерам у соцмережі. Зірка прийняла сміливе рішення і пофарбувала волосся в малиновий колір.

Відзначимо, що багато років Аліна була блондинкою. Але артистка любить експерименти зі своєю зовнішністю. Тому фанати пам'ятають виконавицю в образі брюнетки, блондинки, а також з різнокольоровими «пір'ям» у волоссі. Експериментувала Аліна також з довжиною свого волосся і оригінальними зачісками.

Цього разу Аліна постала перед фанатами з яскраво-малиновим волоссям. Зірка пофарбувала волосся в насичений відтінок, а чубок залишила більш світлим. Колір волосся Гросу гармоніював з оригінальним жакетом, в який була одягнена артистка.

Для фото Аліна одягалася в двоколірний жакет і помаранчеві штани. Детальніше образ виконавиці розглянути не вдалося.

"В якому кольорі я вам найбільше подобаюся? Блондинкою / брюнеткою або якесь нестандартне рішення ?» - запитала у своїх фанатів зірка.

Популярні новини зараз

Часник виросте розміром з яблуко: чим його потрібно підгодувати на початку літа

Допоможе коробок з-під сірників: як швидко і без проблем очистити будь-яку праску

Візьміть звичайний лавровий лист: що потрібно зробити, щоб залучити гроші та удачу

Будьте дуже обережні: автомобілістів попередили про неприємності на трасах

Показати ще

Більшість фоловерів відзначили, що вони вважають за краще бачити Аліну блондинкою. Однак фанати виконавиці зовсім не проти її експериментів зі своєю зовнішністю.

Зазначимо, що Гросу підозрюють у кількох пластичних операціях, проте виконавиця заперечує, що коли-небудь зверталася за допомогою до пластичних хірургів. Аліна стверджує, що всі метаморфози з її обличчям відбулися через схуднення і використання косметичних засобів.

Як повідомлялося раніше, Аліна Гросу зізналася, що любить скинути з себе все. Фото виконавиці викликало резонанс в мережі.

Hyser також писав, що Аліна Гросу готується до весілля. У Мережу потрапило зізнання її молодого чоловіка в любові. Хто ж замінить екс-чоловіка артистки?