У зірок свої секрети краси і нерідко вони дивують шанувальників своїми б'юті-одкровеннями. Наприклад, популярна українська виконавиця Оля Полякова поділилася з гостями сторінки в Instagram рецептом цікавого скрабу на основі натуральних інгредієнтів.

Так, суперблондинка постала в кадрі в банному рушнику і повідала про те, що скористалася кавово-сольовим скрабом з додаванням козячих вершків. На доказ своїх слів Оля Полякова показала порожню банку з-під молочної продукції.

Оля Полякова. Фото: Instagram

Але через деякий час вона опублікувала кадри, зроблені вже в кабінеті професійного косметолога.

Оля Полякова. Фото: Instagram

До слова, подібні публікації на сторінці Олі Полякової з'являються досить часто і вона із задоволенням розкриває секрети правильного догляду за собою. Більше того, нещодавно вона запустила власний косметичний бренд:

Популярні новини зараз

Повернення в СРСР: де на дорогах почнуть з'являтися автобуси-витверезники

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

Він танутиме в роті: рецепт справжньої віденської великодньої паски

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Показати ще

Варто відзначити, що шанувальники з інтересом спостерігають не тільки за творчими успіхами "королеви ночі", але і за тим, як вона вибудовує відносини з колегами по шоу-бізнесовому цеху. Наприклад, не так давно вона виступила на захист співачки Ані Лорак, яка звинуватила композитора Костянтина Меладзе в харасменті.

Але пізніше з'ясувалося, що Кароліна від своїх слів відмовилася і заявила, що її просто неправильно зрозуміли. У той час як Оля Полякова продовжила обговорювати цю актуальну проблему в своєму мікроблозі і навіть зробила прямий ефір з психологом Наталією Пашко. Знаменитість обговорила з експертом важливі теми і зробила визнання: "домагання - все ще наша реальність".

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похвалилася підтягнутими формами і показала, як накачала тіло до літа.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють кумедне відео Олі Полякової з молодшою дочкою.

Нагадуємо, що шанувальники збентежені зовнішністю Таїсії Повалій і її дивним обличчям.