Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram оригінальне фото, яким викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Артистка зробила репост запису, якою поділилася її давня подруга-Лія Лі. Знімок був зроблений на заході з нагоди відкриття Whynot House – об'єднання українських блогерів і тіктокерів.

Леся Нікітюк позувала в стильному вбранні, що складається з білої футболки і рожевої спідниці оригінального крою з високим розрізом. А для максимальної ефектності кадру вона приміряла на себе роль майбутньої матері.

"Вагітне" фото блондинки спровокувало масу коментарів від тих, хто стежить за її зоряним життям в соцмережах. До слова, подруга Лесі Нікітюк дійсно чекає малюка і гості сторінки зробили несколко припущень про те, хто стане його хрещеною матір'ю:

Варто відзначити, що днями Леся Нікітюк зіткнулася з кібератакою на свій аккаунт в Instagram. Сторінка зірки була зламана в Мережу потрапила її таємне листування з колегами по шоу-бізнесовому цеху. Наприклад, з Михайлом Заливако-головним героєм 11 сезону романтичного шоу"Холостяк". У ній зірки обговорювали реакцію публіки на їхні спільні фото.

Популярні новини зараз

Картопля виросте дрібною і буде вся в дірочках: які помилки ви припускаєте при посадці

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Показати ще

Через деякий час Леся Нікітюк заявила, що повернула собі доступ до мікроблогу і зазначила, що знає, хто міг з нею так вчинити. Знаменитість не стала називати конкретних імен і видавати публіці тих, хто попсував їй нерви.

Замість цього Леділе подякувала фоловерів за увагу і людяність, а також пояснила, що "свою ж... вона може виставляти, коли захоче".

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася частуваннями, які готує для неї її мама.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла перуку і здивувала шанувальників зовнішнім перетворенням.

Нагадуємо, що син Софії Ротару зворушливо привітав дочку з іменинами.