Стало відомо, чого найбільше бояться українські зірки

Зірки, як і інші люди мають різні фобії: від боязні звичайних комах до незвичайних і рідкісних страхів. Чого бояться представники українського шоу-бізнесу, повідомляє портал obozrevatel.

Колишня учасниця групи ВІА-Гра Надія Мейхер довго боялася літати на літаках. Кожен раз коли потрібно було летіти це було справжніми тортурами для співачки, а літати доводилося досить часто через гастролі. Не в силах більше терпіти артистка вирішила звернутися за допомогою до психологів і гіпнозу, щоб побороти свою фобію.

Телеведучий на Новому каналі в шоу "Діти проти зірок" Олег Кензов зізнався, що найбільше в житті боїться змій. Зірка не в силах впоратися собою навіть коли поруч проповзе нешкідливий вже.

Знаменита виконавиця Ірина Білик розповіла про досить незвичайну фобію. Зірка боїться ескалаторів. Через це вона обходить їх навіть в торгових центрах, а також відмовилася поїздок в підземці. Як зізналася співачка найбільше вона боїться, що частина її одягу може застрягти в механізмі ескалатора.

Співачка Аліна Гросу розповіла, що найбільше боїться комах. Головним страхом виконавиці є бджоли. Крім того у зірки є й інші фобії, зокрема вона боїться тривалих перельотів між країнами і втратити рідних.

Відома актриса Ольга Сумська зізналася, що дуже боїться глибини. Ця фобія переслідує її з глибокого дитинства і знаменитість не поборола її і по сьогоднішній день. Також одного разу під час відпочинку в Єгипті актриса почула про напад акули на людину, з тих пір фобій додалося. Знаменитість відчуває страх, коли віддаляється від берега, тому намагається далеко не запливати. Через ці два фобії зірка також ніколи не пірнала з аквалангом.

Популярні новини зараз

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Виростуть хрусткими та солодкими: спробуйте цей японський метод вирощування гарних та смачних огірків

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві

Не притягуйте покійника в будинок: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі, поминаючи рідних та близьких

Показати ще

Раніше портал Hyser повідомляв, що Надія Дорофєєва підкорила шанувальників яскравим пляжним образом.

Також наш портал інформував, що дружина відомого журналіста і мандрівника Дмитра Комарова розповіла шанувальникам про проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, що Ані Лорак захопила шанувальників помолоділим виглядом в Тоненькому купальнику і коротеньких шортиках.