Шанувальники знаменитої російської балерини Анастасії Волочкової знову з цікавістю спостерігають за тим, як артистка будує стосунки з таємничим коханим. Прима старанно приховує його від сторонніх очей, але при цьому запевняє, що обранець робить її неймовірно щасливою.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Indstagram артистка розмістила чергову порцію кадрів, що оповідають про спільне дозвілля з бойфрендом. Завдяки новій публікації зірки, шанувальники дізналися, що вона починає свій день в компанії ненаглядного. Що їсть на сніданок Анастасія Волочкова? Як з'ясувалося, вона вважає за краще поглинати представників загону ракоподібних вприкуску з бульйоном.

Можливість залишати коментарі до публікації зірка традиційно обмежила, оскільки не любить читати про себе масу негативних відгуків і коментарів.

До слова, кілька днів тому Анастасія Волочкова вже постила схожий кадр і уважні користувачі соцмереж навіть зуміли трохи розглянути її шанувальника:

Анастасія Волочкова проводить час з коханим. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Просто не відвести очей: як пофарбувати яйця на Великдень за допомогою червоного вина

Показати ще

Варто відзначити, що ще під час відпочинку на Мальдівах в проглому році знаменитість заявила, що її обранця звуть Олег. Але не стала уточнювати ні його вік, ні вид діяльності.

Та обставина, що Анастасія Волочкова так люто приховує його від аудиторії та ЗМІ, на думку деяких її колег по шоу-бізнесовому цеху, доводить його міфічність. З чуток, танцівниця придумала нареченого, щоб довести злостивцям, що вона як і раніше викликає захват у представників протилежної статі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова здивувала шанувальників дивною гучною витівкою.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва позувала в напівпрозорій нижній білизні і викликала шквал емоцій в мережі.

Нагадуємо, що Наташа Корольова поділилася відвертими кадрами з пляжного відпочинку.