Валерій Леонтьєв поділився провокаційним відео з Аллою Пугачовою.

Днями Примадонна російської сцени Алла Пугачова святкувала своє День Народження. Багато зірок привітали її з цим днем. Не залишився осторонь і Валерій Леонтьєв. На своїй сторінці в соціальній мережі він опублікував вельми суперечливе коротке відео зі співачкою. На ньому обидва Артисти на очах перед глядачами цілуються. І хоч відео триває всього кілька секунд можна помітити з яким трепетом і ніжністю Валерій і Алла поцілувалися.

У коментарях тут же розгорілася суперечка. Багато хто не зрозумів, чому саме таким відео Леонтьєв вирішив привітати з Днем Народження Пугачову. Адже зараз вона одружена з Максимом Галкіним, з яким виховує двох дітей. Напевно йому не дуже приємно дивитися на такі кадри. І хоч він не перший чоловік Пугачової, але все ж.

"Вітаю велику артистку і неповторну людину!
Аллуся, з днем народження! Здоров'я, сімейного благополуччя, радості і любові, і... прориву!",- підписав кадри Валерій Леонтьєв.

У коментарях користувачі приєдналися до привітань.

"Дві зірки⭐️️ ️ Две️ дві легенди ❤ ️ ❤️❤️, Ви як завжди оригінально і не заїжджено вітаєте Валерій Якович☺, Приєднуюся до привітань) Алла Борисівна, ви - символ радянської та російської поп-музики; були, є і будете Примадонної естради, хто б що зараз не писав. Спасибі Вам за вашу творчість! З днем народження!🌹🎉❤️, Приєднуюся до привітань Валерія! 💐, З Днем Народження, талановита, чудова, зіркова Алла Борисівна!!! 🌹🌹🌹🌹🌹💖💖, З днем народження, ПРИМАДОННА! Здоров'я, любові, добрих людей поруч! ✨ 💐 💐 ",- написали користувачі Мережі.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Будьте дуже обережні: автомобілістів попередили про неприємності на трасах

Не викликайте лиха у свій будинок: названі дні, коли не можна ходити на цвинтарі

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва на пляжі похвалилася фігурою.

Також писали, що Ані Лорак показала, як розслабляється на пляжі.

Нагадаємо, що 18-річна блогерка розкрила секретні гонорари Дмитра Монатіка.