Олександр Пікалов відповів на новину про свою "трагічну загибель"

Про те, що зовсім недавно в засобах масової інформації з'являлася інформація про смерть актора, і як на це відреагував сам Пікалов, пише "ТСН".

Зокрема, тепер уже керівник "Жіночого Кварталу", а не просто актор студії "Квартал 95", дав коротку відповідь ведучій програми "Світське життя". За його словами, йому було дуже весело від сумної новини, як і всьому колективу студії, а ось його родичам довелося несолодко. Втім, вінка він так ні від кого і не дочекався, а звідки з'явилися такі дивні чутки, навіть не може підказати.

Також Пікалов поділився і радістю, розповівши як йому прекрасно працюється з колективом "Жіночого Кварталу", підкресливши, що управляти жінками у нього виходить тільки тут, а в Ось реальному житті у нього з цим не склалося.

Можемо здогадуватися, що новина про смерть Пікалова могла з'явитися після його визнання "Зе Інтерв'юер" про те, що він кілька разів опинявся на межі смерті. Наприклад, з вини його власної дружини Ірини: коли актор їхав на своєму мотоциклі, його кохана в'їхала в нього на "Mini Cooper" в момент спільної поїздки на ювілей матері Пікалова. А все це сталося через те, що Ірина не звернула увагу на знак "СТОП", і не пригальмувала перед поворотом на окружну.

Однак, всупереч тому, що мотоцикл відлетів в одну сторону, а актор в іншу, і навіть проїжджаючі водії, бачачи дорожньо-транспортну пригоду, намагалися допомогти постраждалим, все обійшлося тільки пом'ятим автомобілем, деформованим колесом мотоцикла і зіпсованим настроєм всієї родини - на ювілей вони так і не дісталися.

Популярні новини зараз

Чим потрібно обробити редис, щоб її не погризли шкідники: поради досвідчених городників

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Показати ще

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Дар'я Петрожицька здивувала своїх шанувальників несподіваною тілесною модифікацією.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що глядачі не дуже задоволені сумнівною перемогою Злати Огневич в детектив-шоу "Маска".

А до цього ми розповідали про те, що Гарік "Бульдог" Харламов "заразив" Христину Асмус незвичайною фобією.