Співак Андрій Данилко виступить у фіналі шоу"Маска".

Співак Андрій Данилко зараз не так часто радує своїх шанувальників новими виступами. В один момент артист взагалі заговорив про те, що у нього творча криза і навіть поривався піти зі сцени. Тоді всі шанувальники вмовляли його цього не робити. Зараз артист бере участь у програмі"Маска". І ось він сам розповів про те, що виступить в ролі незабутньої Вєрки Сердючки в заключному випуску програми.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі. На опублікованому відео можна помітити як він буде активно танцювати на сцені і виконувати свої хіти.

"Ее пропустіть! Вже завтра!",- написав Андрій Данилко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Відзначимо, що багато шанувальників прийшли в повний захват від цієї новини. Тому що вони нарешті зможуть побачити свого кумира на сцені.

"Данилко найкращий суддя❤️, Дивитися можу тільки за Данилко, всі інші, ну таке кривляння, ну просто жах, куди прийшли не розуміють, дивилася це шоу, на різних майданчиках, наше перебір 😂 😂 😂 , амое казкове і легке шоу! Справжнє свято таланту, феєрії та позитиву! А дивитися почала все одно завдяки участі Андрія 😀. Спасибі! Любимо Вас! Ваші кошенята!❤️, Тільки щоб побачити Андрія буду дивитися ♪, Чекаємо з нетерпінням.Потім так само будемо чекати вихід передачі-Орел і Решка.Інтрига вже просто зашкалює)))), Я думаю під маскою Сонця Ані Лорак. Тепер на 1000% впевнений. Голос її♪, чекаю з нетерпінням і сумом....) Андрій Михайлович буду сумувати за вами) з любов'ю з Росії)", - написали фанати.

Популярні новини зараз

Прийде жити на сухарях: яку пенсію ви отримаєте, якщо зараз працюєте за середню зарплату

Як "Олком" реалізує товари за готівку: журналісти розповіли про схеми податкових "ухилянтів"

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що епатажна Maruv майже без одягу показала запальний танець сідниць.

Також писали, що Настя Каменських похвалилася трохи опуклим животиком і написала "Hello".

Нагадаємо, що Ані Лорак показала, які тягає тяжкості заради стрункої фігурки і плоского животика.