Мішель Андраде захопила своїм новим фото в спокусливому ракурсі

Популярна виконавиця, актриса і телеведуча, українка болівійського походження, Мішель Андраде, вже встигла побудувати кар'єру під чуйним керівництвом свого продюсера Потапа, і радує своїх "фанатів" не тільки новими релізами. Спекотна брюнетка абсолютно не проявляє ніякого уявного сорому, і показує найбільш пікантні моменти у своєму офіційному Instagram-акаунті.

Безумовно, красуня виглядає вельми підтягнуто, і при цьому їй є що з гордістю продемонструвати. На цей раз Мішель Андраде залишилася тільки в сірому блейзері, забувши надіти штанці - і все заради того, щоб показати свої пружні оголені гідності. Якщо в першому кадрі вона їх без сорому випнула прямо в камеру, то на другому фото, всю витончену фігуру можна оцінити ледь стримуючи подих. Дівчина зібрала неслухняне волосся в "підліткову" зачіску, підкресливши грайливий вечірній образ натуральним макіяжем, з вологим акцентом на губах.

Втім, таким незвичним фото, популярній співачці явно вдалося привернути увагу "фоловерів" до виходу свого нового EP під назвою "ECHALE", в який увійдуть розширені версії синглу "Tonight". Всього лише за один день публікація вже отримала близько 15 000 "лайків", і "фанати" досі не стримують палкі емоції, невтримно коментуючи:" Пісня вогонь 🔥 🔥 з божевільним зарядом і енергетикою️ ️ "і натякають на найпривабливіше -" всім відомо, що понеділок це Жопа...", "Начебто худа а 🍑не поганий!", "Нічесі попа є)))) 🔥" і "Боже, яка красуня😍".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/mishvirmish

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Аллегрова своїми несмачними піснями "розбещує" слухачів.

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що комік і ведучий, Гарік "Бульдог" Харламов, додав сенсу виступам одіозного Володимира Жириновського, переписавши звук.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що співачка Настя Каменських похвалилася своїм м'яким місцем, але забула струсити з нього пісок.