Нещодавно Леся Нікітюк побувала в Єгипті, де не тільки відпочивала на сонячному узбережжі Червоного моря, але і приміряла на себе незвичайну роль.

Зірка із завидною регулярністю публікувала яскраві фотозвіти про подорож і радувала фанатів то стрункою фігурою в купальнику, то в вбранні в стилі Лари Крофт.

Знаменитість відвідала стародавнє єгипетське місто Луксор і храм Хатшепсут, заради чого подолала 4-годинний шлях з Хургади. А в одному з нових постів Леся Нікітюк похвалилася здібностями гіда і довела, що з легкістю може проводити екскурсії для туристів:

Фолловери прийшли в захват від перевтілення телемандрівниці і обсипали її щедрими компліментами. Тим більше, що до цього у неї в акаунті вже був опублікований перший відеоролик на тему "екскурсійне бюро Лесі Нікітюк":

Популярні новини зараз

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Як відновити орхідею, щоб вона почала знову цвісти. Прості секрети

Російський окупант, що залишився без рук, показав, як омиває медаль. Відео

Показати ще

Більш того, деяким користувачам соцмереж Леся Нікітюк в такому вигляді нагадала героя популярної комп'ютерної гри "Serious Sam", дія якого розгортається на тій же локації:

Що стосується "пляжних фотосесій" зірки проектів "Орел і Решка" і "ЛеМаршрутка", то її мікроблог рясніє кадрами, надихаючими чоловіків на захоплені відгуки:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк одягла спокусливий купальник і підкорила соцмережі фігурою.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк похвалилася стильним вбранням і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Оля Нікітюк поділилася оригінальними спогадами про вечірку за участю Ірини Білик.