Ірина Федишин показала архівне фото з сімейного відпочинку

Відома українська виконавиця Ірина Федишин захопила шанувальників зворушливим фото зі своїм чоловіком. Знімок співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Ірина Федишин, по всій видимості, скучила за теплом і вирішила опублікувати архівний знімок з відпочинку, на якому позує разом зі своїм чоловіком Віталієм човником. Пара провела незабутню відпустку в Домініканській Республіці ще в лютому цього року.
Знімок закохані зробили, швидше за все, на пляжі, адже на тлі видніються Пальми. Подружжя виглядають дуже щасливими. Напевно тому, що їм вдалося відірватися від буденних справ і просто повалятися на теплому піску. Волосся співачки ефектно майорять за вітром, а на шиї незвичайне намисто з різнокольорових каменів.
Шанувальники активно стежать за життя Ірини Федишин і цього разу не обійшли стороною яскравий кадр. Користувачі Мережі залишили в коментарях багато теплих слів і компліментів зірковій парі.
"Таке красиве фото, змушує посміхатися і мене. Дякую, Іриночко, вам також гарного дня! Нехай цей день буде легким і радісним", "гарного весняного дня Ірочка бажаю вам натомість ви нереально світле янголятко"," дуже хороші", "Ірина! Яка ви класна! Натхнення, Божої благодаті у творчості!", "Які ви Класні Іринка і Віталій", "дуже красиві", "Ох які зубастики", - написали під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Варто відзначити, що під час відпочинку Ірина Федишин також ділилася з шанувальниками яскравими кадрами. На одному з таких зірка позує у відвертому купальнику на тлі блакитного неба і пальм.
Популярні новини зараз

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Росіяни почали масово нападати на військкомати, аби зірвати мобілізацію. Путіну вже не вірять

Пішов із життя відомий український співак, його знали навіть за кордоном

Показати ще