У мережі розповіли, чому Алла Пугачова не дозволяє онукам називати себе бабусею.

До своїх років Алла Пугачова встигла не один раз стати бабусею. Крім того, що вона разом з Максимом Галкіним виховує своїх двох дітей лізу і Гаррі, вона також має і трьох онуків. Їх їй народила Крістіна Орбакайте. Старшому онукові Микиті Преснякову в травні виповниться 30 років. Він одружений і фанати сподіваються на те, що незабаром він також стане татом.

Середньому, Дені Байсарову, в цьому році виповниться 23, а внучка Клавдія на півтора року старша за своїх дядька і тітки. Як розповів сам Дені, що Алла Пугачова не хоче, щоб її називали бабусею. Тому що в очах Лізи і Гаррі вона хоче залишатися мамою.

Тому діти Орбакайте змушені її називати Аллою або Аллусей. Що стосується дідусів і бабусь, то у Лізи і Гаррі їх немає. Тому що батьки співачки і коміка давно померли.

Але це не заважає Близнюкам рости у великій любові і турботі. Тим більше, що сімейного спілкування вони явно отримують вдосталь. Бо мають численних племінників і тіток.

Та й Алла з Максимом досить часто проводять з ними час. Максим часто показує кумедні відео і фото на своїй сторінці в соціальній мережі, головними героями яких стають якраз Ліза і Гаррі. Варто сказати, що діти ростуть вельми тямущими і вже вибирають ті напрямки, якими хочуть в майбутньому займатися.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Втім, онуки Пугачової теж не засмучені таким станом справ.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак приміряла образ персонажа" матриці", чоловіки в захваті від латексу і шкіри.

Також писали, що Тіна Кароль поспішила з перфомансом, випадково засвітивши пікантні частини свого тіла.

Нагадаємо, що Валерій Леонтьєв зізнався в романтичних почуттях до Алли Пугачової.