Леся Нікітюк - українська телеведуча, за сторінкою якої в Instagram стежать 3,6 мільйонів підписників. У свою чергу, артистка докладає максимум зусиль, щоб шанувальникам було цікаво спостерігати за її зоряним життям.

Також часто шоувумен хвалиться стильними нарядами і демонструє чудове почуття стилю. Так, в її акаунті з'явилося фото, на якому вона редстала в оригінальному casual-образі.

Леся Нікітюк позувала в сірому лонгсліві з незвичайним "анатомічним" принтом і темних джинсах, гармонійно підкреслили її стрункі форми. Максимальної ефектності картинці надала декоративна проріз на штанях. Оскільки кадри вона розмістила в Instagram-stories, то позбавила фоловерів можливості оцінити її look компліментами.

Не секрет, що Леся Нікітюк ретельно стежить за своєю фізичною формою і багато часу приділяє стану здоров'я. Наприклад, буквально днями вона повернулася з Туреччини, де в одній з відомих клінік проходила повний сһеск-up (комплексне обстеження).

Популярні новини зараз

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Такий підхід до власного здоров'я дозволяє знаменитості викликати захоплені відгуки шанувальників свого таланту. Її мікроблог рясніє "фотодоказами" того, що вона по праву вважається однією з найбільш привабливих і харизматичних представниць сучасного шоу-бізнесу:

Раніше "Hyser" писав про те, що Надія Мейхер підкорила шанувальників відвертим вбранням і ідеальними формами.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва схвилювала соцмережі новинами про проблеми зі здоров'ям.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина підкорила фанатів жіночним чином і розповіла, як ставиться до "холостяка".