Оля Полякова та Андрій Данилко обурили поведінкою на шоу "Маска"

Відома співачка Оля Полякова і артист Андрій Данилко влаштували справжній "шабаш" на шоу "Маска". Поведінку знаменитостей засудила блогер TANYA PAPERNIUK і опублікувала відповідний ролик на своєму youtube-каналі.

Так, блогер зазначила приголомшливий виступ Мольфара, який "зіпсувала" одна з детективів шоу Оля Полякова. За словами дівчини під час виступу музиканта, співачка бігала "Гола" разом з Андрієм Данилком і це було вже надто.
"Вони зробили з виступу Мольфара просто якийсь шабаш", - заявила блогер.
Дівчина підкреслила, що поведінка Полякової і Данилко більше нагадувала цирк. Вона зазначила, що якщо йдеться про суперечку з Андрієм Данилком, то завжди хтось бігає голим. Артистам вдалося вийти з цієї безглуздої ситуації з гумором, однак, як зазначила блогер, це було недоречно. За словами блогера їй було шкода музиканта, оскільки він перший раз виступав на сцені як Павло Костіцин і присвятив пісню своєї матері і тут така ситуація з біганиною артистів.
Незважаючи на інцидент дівчина зазначила, що поважає Андрія Данилка. Оскільки він один з тих зіркових детективів, хто поводиться адекватно, а також пропонує самі логічні варіанти тих особистостей, які ховаються під маскою. За словами блогера велика частина варіантів артиста логічні і правильні, а пояснюється це тим, що він швидше за все попередньо готується. Дівчина рекомендувала нікого не оскаржувати думку Данилка, оскільки існує ризик закінчити, як напівгола Полякова на сцені.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анна Семенович потрапила в скандал через свою вагу. Фанати викрили знаменитість у використанні фотошопу.

Також портал Hyser писав, що Оля Полякова обурила своїм ранковим виглядом. Зірка не посоромилася постати перед фанатами розпатланою і без макіяжу.

Крім того, портал Hyser писав, що дружина Потапа Настя Каменських в одній лише футболці показала фото зі спальні, фанати оцінили.