Відомий російський композитор Ігор Ніколаєв показав в Мережі свої ігри з донькою.

Музикант обожнює свою молодшу доньку Вероніку, якій цього року виповниться 6 років. Річ у тому, що старша дочка Ніколаєва - 42-річна Юлія вже не в тому віці, що з нею можна пограти в ляльки і вона не потребує особливої турботи батька, на відміну від Вероніки.

Ігор Ніколаєв став лялькою Барбі для молодшої дочки, фото: YouTube

У зв'язку з цим, незважаючи на свою зайнятість Ігор Ніколаєв намагається достатньо приділяти часу вихованню молодшої дочки і навіть готовий виступати для неї в ролі ляльки, коли їй хочеться пограти. На новому його відео в соцмережах Вероніка виступила в ролі стиліста для зіркового батька і причесала його шикарну шевелюру.


Такі милі стосунки Ігоря Ніколаєва з донькою зворушили фанатів, які залишили масу коментарів під даним постом. На їхню думку, видно, наскільки сильно дівчинка любить свого батька, а її турбота про нього розчулює.

Крім того, деякі користувачі написали, що на цьому відео їм нарешті вдалося розгледіти схожість Вероніки з Ніколаєвим.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Навіть хімія не потрібна: чим відмити унітаз від потік. Простий лайфхак

Безкоштовні газові лічильники: хто з українців зможе отримати новий пристрій

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Ніколаєва показала, як обробляє трубку. Таким чином артистка була відображена на камеру за цікавим заняттям.

Також наш портал повідомляв, що дружина Ігоря Ніколаєва в компанії Алли Пугачової вчинила неоднозначну дію. Фанати стали підозрювати недобре в зірковій родині.

Нагадуємо, що дружина Ніколаєва показала свій "ліщина" в міні-сукні. У такому сміливому вбранні артистку не часто побачиш.